You are currently viewing Noul Meniu Panini la Degusteria Francesca:O Aventură Gastronomică Autentică

Noul Meniu Panini la Degusteria Francesca:O Aventură Gastronomică Autentică

La Degusteria Francesca, am decis să ne răsfățăm clienții cu o nouă selecție de panini, aducând un plus de savoare și autenticitate în fiecare mușcătură. Fiecare panini din noul nostru meniu este o poveste culinară, plină de arome sofisticate și ingrediente de cea mai bună calitate. Haideți să explorăm împreună aceste delicii!

Panini cu Prosciutto Crudo & Mozzarella

Un clasic, acest panini combină prosciutto crudo di Parma D.O.P cu mozzarella fior di latte Ovaro, roșii proaspete și salată mix. Pesto adaugă un strop de intensitate, în timp ce aceto balsamico și uleiul de măsline echilibrează gustul cu o notă ușor acidulată.

Panini cu Prosciutto Cotto & Pecorino Toscan

panini prosciutto cotto

Aproximativ 350 de grame de plăcere, acest panini conține prosciutto cotto Nono Angelo și pecorino toscan fresco D.O.P., cremă piemonteza și un dressing clasic care completează armonios gustul intens.

Panini cu Salam Toscan și Asiago

Acest panini delicios și rafinat, este perfect pentru iubitorii de gusturi puternice și autentice. Salamul toscan adaugă o notă rustică și intensă, care este echilibrată frumos de brânza asiago, cremoasă și cu un gust bogat. Salata mixtă adaugă o textură crocantă și proaspătă, iar dressingul special probabil că aduce un plus de savoare și unicitate sandwich-ului. Este o combinație de arome și texturi ce pare să fie atât satisfăcătoare, cât și memorabilă.

Panini cu Prosciutto Crudo & Roșii Deshidratate

Panini cu Prosciutto Crudo

Acest panini cu Prosciutto Crudo și roșii deshidratate oferă o experiență culinară rafinată, dar ușor de savurat. Gustul sărat și distinctiv al prosciutto crudo di Parma se împletește armonios cu dulceața intensă a roșiilor deshidratate, marinade în ulei de măsline. Îmbogățit cu un dressing de pesto plin de arome, care adaugă note de busuioc și parmezan, și acompaniat de o salată crocantă, acest panini este alegerea ideală pentru o masă gustoasă și satisfăcătoare.

Panini Caprese

Panini Caprese reinterpretează clasicul și iubitul gust al salatei Caprese într-un sandviș apetisant. Combinând mozzarella fior di latte, cremoasă și delicată, cu roșii proaspete, suculente, această variantă este îmbogățită cu un strat generos de pesto aromatic. Dressingul de salată adaugă o notă răcoritoare și echilibrează perfect intensitatea pesto-ului. Acest panini este o celebrare a simpluțății și a gusturilor autentice italiene, transformând ingrediente simple într-o experiență culinară memorabilă.

Panini Șunca de Curcan & Asiago

Panini-ul cu Șuncă de Curcan și Asiago este o alegere robustă și savuroasă, ideală pentru cei care își doresc un sandviș consistent și plin de arome. Șunca de curcan, slabă și fină, se combină armonios cu brânza asiago, care aduce un gust bogat și ușor picant. Crema piemonteza, cremoasă și rafinată, adaugă o textură moale și o notă luxoasă, în timp ce aceto balsamico oferă un strop de aciditate și complexitate, echilibrând gusturile bogate ale celorlalte ingrediente. Acest panini este o opțiune excelentă pentru un prânz sățios sau o cină rapidă, oferind o combinație delicioasă și satisfăcătoare de gusturi.

Panini Mortadella & Roșii

O alegere delicioasă și reconfortantă, potrivită pentru orice moment al zilei. Folosind Mortadella D.O.P., recunoscută pentru gustul său bogat și delicat, combinată cu roșii proaspete, pline de suc și aromă, acest sandviș aduce o explozie de savoare. Crema Piemonteza, cu textura sa fină și gustul cremos, adaugă o notă de lux și complexitate, transformând acest panini într-o experiență culinară deosebit de satisfăcătoare și plină de gustul autentic italian.

Panini Francesca

Panini Francesca reprezintă o adevărată bijuterie a meniului nostru, combinând ingrediente de înaltă calitate pentru o experiență culinară de neuitat. Mortadella D.O.P., renumită pentru textura sa fină și gustul delicat, este asociată cu straciatella, o brânză cremoasă și bogată, ce adaugă o textură moale și un contrast gustativ plăcut. Roșiile proaspete, suculente, completează aceste arome cu o notă de prospețime. Elementul distinctiv al acestui panini este dressingul Francesca, o combinație inovatoare de maioneză cu ou și pesto BIO, care aduce un echilibru perfect de cremozitate și aromă intensă, transformând fiecare mușcătură într-o plăcere culinară.

Panini Vitello Tonato

Panini Vitello Tonato reprezintă o reinterpretare sofisticată și creativă a clasicului italian vitello tonnato. Acest sandviș atrăgător combină pastramă de vită, subțire și savuroasă, cu un dressing tonnato excepțional, care include fileuri de ton și capere, adăugând astfel o notă marină distinctă și o textură interesantă. Caperele introduc o ușoară picanterie și o aciditate subtilă, care echilibrează gustul bogat al cărnii de vită. Este o alegere elegantă și plină de gust, perfectă pentru cei care apreciază o abordare modernă și rafinată a rețetelor tradiționale.

Panini cu Ton

Tonul pinna gialla, apreciat pentru textura sa fermă și gustul intens, se îmbină armonios cu cremozitatea bogată a avocado-ului și cu aroma caracteristică a măslinelor siciliene. Acestea adaugă o notă sărată și ușor amărui, care complementează perfect dulceața naturală a tonului. Acest panini nu este doar delicios, dar și o alternativă sănătoasă, plină de nutrienți esențiali, ideală pentru o masă rapidă și revigorantă.

Panini Vegetarian

Panini Vegetarian este o opțiune excelentă pentru cei care caută un sandviș fără carne, dar nu lipsit de gust și satisfacție. Această combinație vibrantă include zucchini fraged și suculent, roșii deshidratate, pline de dulceață concentrată și o notă intensă, ciuperci sărate, care adaugă un gust pământesc și o textură plăcută, și măsline, care oferă un contrast sărat și un pic de aciditate. Fiecare ingredient este atent ales pentru a crea un echilibru de arome și texturi, transformând acest panini vegetarian într-o alegere delicioasă și completă, ideală pentru prânz sau o cină ușoară.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei experiențe culinare autentice și pline de gust, noul nostru meniu de panini de la Degusteria Francesca este alegerea perfectă.

Vă așteptăm să descoperiți aceste delicii și să vă lăsați cuceriti de gusturile noastre rafinate!

articol panini

Lasă un răspuns