Store-Bistro gourmet

Daca iti doresti o experienta completa, te asteptam in store-bistroul nostru.

Bistro si magazin

Degusteria Francesca este o calatorie, o experienta, reprezinta la vita bella in viziunea ei originala! De la traditii transmise din generatie in generatie de catre artizanii bucatariei italiene, la ingredient curate cu grija si pana la produsele finale de o calitate exceptionala, totul se leaga in aceasta poveste.

Pe scurt, Degusteria Francesca calatoreste in cele mai pitoresti locuri din Italia pentru a-ti aduce o selectie delicioasa de produse gourmet. Aici e locul in care ingredientele devin retete delicioase, fie că le pregatim noi pentru tine sau experimentezi tu in propria bucatarie. Suntem curatorii bunului gust! Iar daca vrei sa experimentezi o parte din ceea ce putem pregati, te asteptam la noi fara masina, pentru a putea savura un prosecco rece din inima Italiei! Daca totusi nu vrei sa te desparti de masina, tinem sa te anuntam ca spatiul de parcare este limitat, din pacate.

Evenimentele pe care le organizam nu sunt mari: degustari intime de vin si produse artizanale italiene, mici intalniri de business private si chiar live cooking! Avem un spatiu care poate acomoda 12 persoane, iar staff-ul nostru va va introduce incet in lumea minunata a bucatariei italiene. Fie ca vorbim despre un eveniment personal, de business, sau o degustare, ne-ar face placere sa putem aduce cu noi in aceasta calatorie cat mai multi pasageri!

Degusteria Francesca bistro-shop

Delicatese, rafinament, autenticitate

Rezervare

Daca te-ai gandit sa ne vizitezi sau daca doresti sa organizezi un mic eveniment (in limita a 12 persoane, tinand cont de regulile de distantare impuse), te rugam sa completezi formularul de mai jos, iar o colega de-ale noastre te v-a contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a stabili impreuna cu tine toate detaliile.