Cadouri gourmet

Cele mai rafinate cadouri
cu produse gourmet și vinuri alese din întreaga Italie.

Cadouri Degusteria Francesca

Cauți un cadou pentru o persoană specială? Sau poate vrei să oferi cadouri tuturor angajaților cu ocazia Paștelui, Crăciunului sau, pur și simplu, pentru a le mulțumi pentru implicare și rezultatele obținute. Oricare ar fi cazul, la Degusteria Francesca găsești oferte personalizate, pe care le putem livra oriunde în România!

Descoperă cadourile de anul acesta și alege-l pe cel care consideri că este cel mai potrivit.

Degusteria Francesca cadouri
Promotie Cadouri Corporate

Promoție online - Cadouri Corporate

Profită de promoția pe care o avem la o selecție specială de cadouri destinate sectorului antreprenorial. Fie că dorești să îți surprinzi colaboratorii sau angajații, Degusteria Francesca are cadoul potrivit.

Tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă care să atingă unul din cele două praguri (2.500 de lei, respectiv, 4.000 de lei), iar discount-ul este aplicat automat în checkout: 5% discount pentru primul prag, respectiv, 10% discount pentru al doilea prag valoric.

Catalog cadouri corporate

Catalog cadouri Corporate

Cele mai noi, cele mai frumoase, cele mai gustoase cadouri și, nu în ultimul rând, cadouri pentru orice buget!

Pentru oferte personalizate, te rugăm să ne contactezi (click aici).

Vouchere Cadou

Voucher Cadou

Acum poți să trimiți un Voucher Cadou unei persoane dragi, unui angajat sau cuiva căruia dorești să îi faci o surpriză.

Îți oferim inclusiv posibilitatea de a trimite mai multe Vouchere Cadou mai multor persoane. Tot ce trebuie să faci este să adaugi mai multe vouchere în Coș, iar în checkout o să trebuiască să introduci adresele de email ale celor care dorești să primească voucherele. Tot în checkout îți oferim posibilitatea să adaugi un mesaj personalizat, astfel încât surpriza să fie completă.