Catering Gourmet

Un catering complet, pentru un eveniment perfect!

Catering Degusteria Francesca

La fel cum un master chef creeaza un dish folosind cele mai bune ingrediente, si noi, echipa Degusteria Francesca, folosim cele mai bune ingrediente traditionale italiene pentru a crea evenimente de neuitat!

Ne completeaza selectia de mancaruri gourmet, vinuri de cea mai buna calitate, din regiuni italiene de renume, precum: Valdobbiadene, Campania, Puglia si multe altele.

Iar daca vrei sa gusti in mod direct din preparatele noastre, te asteptam la evenimentele organizate in cadrul Bistroului Degusteria Francesca, in limitele permise de restrictiile impuse in contextul COVID-19, unde vom avea grija sa ai parte de o incursiune in bucataria traditionala italiana! 
Comenzile de catering trebuie trimise cu minimum 48 de ore inaintea evenimentului, pentru ca noi sa putem avea suficient timp pentru a-ti asigura calitatea premium cu care ne defineste.

Iar daca produsele din catalogul nostru nu sunt exact ceea ce cauti, da-ne un telefon sau contacteaza-ne, iar noi iti vom face o oferta personalizata! Pentru a intra in categoria de ‘Catering’, comenzile trebuie sa insumeze minimum 800 lei.

Catering Degusteria Francesca
chef degusteria catering gourmet

ECHIPA NOASTRA POATE OFERI SERVICII DE CATERING IN ZONA BUCURESTI-ILFOV, IAR ACESTEA POT INCLUDE DE LA PLATOURI CU BRANZETURI SI CARNURI ITALIENE, PANA LA BRUSCHETTI SI PREPARATE LA CUPTOR.

Preparate si bauturi:

Ce include catering-ul:

Tacamuri si vesela

Punem la dispozitie tot necesarul de vesela si tacamuri, astfel incat servirea preparatelor sa decurga perfect.

Pahare

Asiguram paharele potrivite bauturilor care urmeaza sa fie servite la eveniment unde suntem solicitati.

Preparate si produse

De la produsele gourmet pe care le comercializam in magazin, pana la cele mai sofisticate preparate culinare si deserturi.