Poti sa comanzi pe eShop-ul nostru 24/7: www.degusteriafrancesca.ro
Prin telefon: 0749555000. Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru a face alegerea potrivita.
Sau va asteptam in magazin (vedeti aici adresa si program), in timpul programului, pentru o experienta completa.

Pentru orice informatii referitoare la produsele si cadourile Degusteria Francesca (gama, comanda, livrare etc.) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la: [email protected]

Modalitati de plata pentru comenzile plasate online:
– Prin card bancar VISA, Mastercard sau Maestro;
– La livrare (ramburs) – valabil doar pentru comenzile cu livrare in Bucuresti;
– Prin ordin de plata in contul:
RO55 RZBR 0000 0600 1493 8761 deschis la Raiffeisen Bank.

Livrare:
Livrarile se fac de luni pana vineri in intervalul 10:00-20:00. Pentru livrarile comenzilor de catering, va rugam frumos sa ne contactati.

Facem tot posibilul ca dumneavoastra sa primiti produsele in cel mai scurt timp.

Tarife livrari:
Livrarea este gratuita in toata tara pentru comenzile mai mari de 400 de lei, iar sub aceasta suma, costul este de 25 de lei/destinatie. Preturile contin TVA.

Destinatii multiple:

Daca plasati comanda pe website, aveti posibilitatea introducerii tuturor adreselor unde trebuie sa livram produsele comandate.

Daca sunt necesare costuri suplimentare, va vom comunica asta intr-un email sau prin telefon. Ulterior acceptarii din partea dvs si a confirmarii platii, se vor face livrarile aferente.

In situatia in care va decideti ulterior plasarii comenzii, ca doriti livrarea la mai multe adrese, va rugam sa ne trimiteti pe e-mail ([email protected]) lista completa a destinatarilor impreuna cu informatiile necesare livrarii (nume, adresa, numar telefon, tip pachet). Va rugam sa verificati cu exactitate informatiile pe care ni le furnizati.

Termene de livrare:
Termenele de livrare obisnuite sunt intre 24 si 72 de ore de la receptia comenzii complete si achitarea integrala a acesteia. Daca doriti o anumita data de livrare, va rugam sa ne indicati acest lucru in momentul transmiterii comenzii dvs.

Datorita numarului foarte mare de comenzi in perioada de sarbatori, va rugam sa prevedeti o perioada de aproximativ 2 saptamani de la receptionarea comenzii dumneavoastra si pana la onorarea acesteia.
Va multumim pentru intelegere.

Personalizare:
Pentru comenzi personalizate, va rugam sa ne sunati la 0749555000, sa ne trimiteti un email pe adresa: [email protected] sau sa folositi formularul de contact.

Acestea vor fi pregatite la adresa magazinului Degusteria Francesca