Pe eShop-ul nostru: www.degusteriafrancesca.ro
Prin telefon: 0749 555 000. Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru a face alegerea potrivita.
Sau va asteptam in magazinul nostru pentru a savura gamele variate de formaggi & salumi, risotto, pasta & vini.

Pentru orice informatii referitoare la produsele si cadourile Degusteria Francesca (gama, comanda, livrare etc.) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la: comenzi@degusteriafrancesca.ro

Modalitati de plata:
– Online, prin card bancar VISA, Mastercard sau Maestro;
– La livrare (ramburs);
– Prin ordin de plata in contul:
RO55 RZBR 0000 0600 1493 8761 deschis la Raiffeisen Bank.

Livrare:
Livrarile se fac de luni pâna vineri in intervalul 10:00-20:00 şi sâmbata intre 10:00-15:00. Facem tot posibilul ca dumneavoastra sa primiţi produsele in cel mai scurt timp.

Tarife livrari:
Livrarea este gratuita in București pentru comenzi mai mari de 150 de Lei, iar sub aceasta suma costul este de 25 de Lei/destinație. In restul țarii, livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 200 de Lei, iar pentru comenzi mai mici costul livrarii este de 25 de Lei/destinaţie. Prețurile contin TVA.

Destinatii multiple:
Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail (office@degusteriafrancesca.ro) lista completa a destinatarilor impreuna cu informatiile necesare livrarii (nume, adresa, numar telefon, tip pachet). Va rugam sa verificati cu exactitate informatiile pe care ni le furnizati.

Termene de livrare:
Termenele de livrare obisnuite sunt intre 24 si 72 de ore de la receptia comenzii complete si achitarea integrala a acesteia. Daca doriti o anumita data de livrare, va rugam sa ne indicati acest lucru in momentul transmiterii comenzii dvs.

Datorita numarului foarte mare de comenzi in perioada de sarbatori, va rugam sa prevedeti o perioada de aproximativ 2 saptamani de la receptionarea comenzii dumneavoastra si pana la onorarea acesteia.
Va multumim pentru intelegere.

Personalizare:
Pentru comenzi personalizate, va rugam sa ne sunaţi la 0749.555.000. Acestea vor fi pregatite la adresa magazinului Degusteria Francesca

Lasă un răspuns