You are currently viewing OTELLO CECI

OTELLO CECI

NERO DI LAMBRUSCO

EDITION 1813

Este vinul roșu spumant considerat capodopera Cantinei Ceci. Un Lambrusco învăluitor, de o culoare și aromă inconfundabile, care poartă numele fondatorului.

CARACTERISTICI

ASPECT

Culoare roșu rubiniu intens, cu o spumă bogată, vioaie și persistentă.

PARFUM

Intens, satisfăcător, sinuos. Notele fructate amintesc de cireșe și fructe de pădure precum mure și căpșuni. Notele florale de violetă însoțesc plăcut aroma ușor picantă și minerală.

GUST

Surprinzător și satisfăcător. Echilibru plăcut între finețe, prospețime, aromă și taninuri bune. Natura intensă a aromelor este plăcută gustului și sporită prin finalitatea lungă și profundă. O promisiune respectată.

ASOCIERI

Otello Ceci este un vin capabil să se joace cu nenumărate combinații, variind temperaturile de servire. Este ideal pentru asocierea cu feluri de mâncare care conțin o grăsime predominantă, cum ar fi mezelurile tradiționale italiene. Se potrivește cu paste și risotto-uri bine gătite, precum și cu brânzeturi mediu maturate sau carne la grătar. De asemenea, este capabil să se poziționeze perfect ca un vin de meditație.

#2

Cadourile perfecte pentru toți iubitorii de gusturi rafinate, se găsesc la Degusteria Francesca. Savoarea, deliciul, aromele puternice sunt cuprinse la un loc, în ambalaje speciale și fac din pachetele noastre cadourile perfecte și de bun gust cu orice ocazie. Vă așteptăm cu o selecție specială de produse tocmai bune de dăruit și savurat.

#3

Orice ocazie plăcută trebuie savurată la maximum! Pentru asta, Degusteria Francesca ți-a pregătit o serie de delicii rapid de comandat, ca tu să te bucuri numai de musafirii tăi și ei de o masă gourmet, cu produse de calitate superioară și gusturi delicioase. Îți livrăm orice îți dorești de pe site-ul nostru, de la platouri de mezeluri și brânzeturi bine echilibrate, tarte calde și delicioase, dulciuri alese, până la vinuri de viță nobilă.  

Lasă un răspuns