You are currently viewing Dulciuri Italiene Autentice la Degusteria Francesca

Dulciuri Italiene Autentice la Degusteria Francesca

Descoperă deliciile autentice italiene la Degusteria Francesca, unde pasiunea pentru gusturile fine și tradiția culinară se întâlnesc în fiecare produs. Aici, vei găsi o selecție minunată de dulciuri, toate provenind de la producători renumiți din Italia. Fiecare îți oferă o poveste a regiunilor din care provine și te poartă într-o călătorie culinară!

Cuneesi de la Bonifanti

Cuneesii sunt praline originare din Piemont, faimoase pentru umplutura lor cremoasă de lichior și ciocolată, învelite într-o crustă subțire de ciocolată amăruie. Aceste bomboane sunt un exemplu perfect de măiestrie în arta ciocolateriei.

Torrone Moale cu Alune de Pădure

Torrone, un nougat tradițional moale cu alune de pădure, este un desert care evocă sărbătorile și festivitățile italiene. Această variantă de Torrone este atât de moale și aromată încât se topește pur și simplu în gură!

Praline Creme D’or și Dolce Nero

Dulciuri 2

Aceste praline rafinate sunt adevărate bijuterii culinare. Creme D’or îți oferă o explozie de cremozitate, în timp ce Dolce Nero te va cuceri cu intensitatea aromei.

Cremino – Cadoul Perfect

Cremino este o altă delicatesă piemonteză, constând în straturi de ciocolată și cremă de alune. Pachetul este ideal pentru a fi oferit drept cadou, garantând o experiență memorabilă oricărui iubitor de ciocolată.

Cantuccini cu Migdale

Cantuccinii sunt biscuiți crocanți cu migdale, perfecți pentru a fi înmuiați în Vin Santo sau o ceașcă de cafea. Cu Cantuccini poți aduce un strop de ospitalitate toscană la tine acasă.

Gianduiotti și Amaretti

Gianduiottii sunt bomboane clasice din Torino, făcute din ciocolată și pastă de alune, în timp ce Amarettii sunt fursecuri aromate, ușor de recunoscut după textura lor crocantă și gustul intens de migdale. Aceste delicii sunt disponibile vrac, permițându-ți să alegi exact cantitatea dorită.

Tartufini Misti

Tartufini, mici bomboane în formă de trufă, sunt o alegere populară pentru cei care caută o varietate de arome. Mixul “Misti” de la Antica Torroneria include diverse sortimente, toate pline de gust și texturi interesante.

Dulciuri 3

La Degusteria Francesca, fiecare produs este o promisiune a calității și autenticității. Vizitează-ne pentru a descoperi mai multe despre aceste comori culinare italiene și pentru a te bucura de gusturile unice pe care le oferim.

Lasă un răspuns