You are currently viewing Probios: un nou brand în portofoliul Degusteria Francesca

Probios: un nou brand în portofoliul Degusteria Francesca

Degusteria Francesca se mândrește cu produse autentice și de cea mai înaltă calitate și suntem mereu în căutarea produselor noi și inovative de adăugat în portofoliu.
Cel mai nou brand care se bucură de un loc de onoare în magazin este Probios: cu o experiență de peste 40 de ani, și peste 700 de produse, din care 420 de produse fără gluten.

Probios s-a născut în 1978, fiind proiectul unei doamne din Florența pasionată de sănătate și mai ales de hrana macrobiotică. Principalul motiv pentru care a înființat compania era, de fapt, importul de produse macrobiotice din Japonia în Italia.

Probios - producator produse BIO

Numele Probios vine din greacă și înseamnă „în favoarea vieții”, așa că scopul companiei a fost întotdeauna același, distribuirea de produse care au un dublu scop: îmbunătățirea vieții oamenilor, ajutându-i să facă alegeri alimentare mai sănătoase, dar și sprijinirea mediului prin alegerea agriculturii ecologice, astfel încât oamenii să se poată bucura de mâncare bună, sănătoasă, fără a dăuna mediului.
Distribuția de macrobiotice s-a extins apoi și la produse tradiționale italiene: paste, roșii, biscuiți, dulciuri etc.
Probios a devenit o companie cu adevărat avant-garde în lumea produselor organice.

În 1990, conducerea Probios a fost preluată de actualii proprietari, domnul Fernando Favilli și doamna Rossella Bartolozzi, iar decizia de a începe crearea de produse ecologice fără gluten a venit în 1997: la acea vreme, boala celiacă se răspândea foarte mult și puținele produse fără gluten de pe piață erau de sinteză. Cunoștințele față de această boală nu erau la fel de ample ca acum și pentru a înlocui glutenul (care este practic „cleiul” care ține făina împreună), la prepararea unui produs cu făină fără gluten, companiile convenționale au folosit (și încă mai folosesc) mulți agenți de îngroșare, stabilizatori și alte ingrediente artificiale care nu sunt cea mai bună opțiune pentru organism.
De aceea Probios a decis să creeze produse organice fără gluten: o provocare mare, dar pentru sănătatea oamenilor este crucial să se găsească o alternativă sănătoasă, care să le ofere posibilitatea de a cunoaște ingredientele pe care le consumă.

Probios este una dintre primele companii care a înțeles importanța pieței produselor fără gluten.
Scopul principal a fost întotdeauna să ofere produse gustoase și sănătoase, cu ingrediente organice, de care și persoanele cu dietă „obișnuită” să se poată bucura.
Acesta a fost primul pas în a deschide drumul către alte produse speciale: fără lactate, ouă, drojdie, zahăr și produse vegane.
Pe măsură ce cunoștințele companiei s-au extins, produsule lor au devenit din ce în ce mai inovatoare și au ajuns să fie premiate.
Cele mai noi premii primite la expoziția internațională de produse biologice și naturale – Sana 2022, fiind pentru ceaiurile și gemurile fără zahăr.

Acum că ți-am povestit câteva cuvinte despre noile produse Probios din magazin te invităm să le încerci și tu… și să te bucuri de produse delicioase, fără griji.

Produse fără gluten
Produsele Probios fără gluten garantează absența contaminării cu gluten în toate etapele procesului de producție, pentru a te bucura de mesele tale fără nici o grijă.

Produse fără zahăr
Zahărul este un ingredient foarte des întâlnit, prezent în aproape toate alimentele. Cu toate acestea, dacă dorești să faci o schimbare în dieta de zi cu zi, se poate elimina ușor cu produsele delicioase de la Probios.

Descoperă produsele de la PROBIOS >>

Lasă un răspuns