Povestea noastra

In cele ce urmeaza, iti vom povesti despre Degusteria Francesca si cum a inceput toata aventura.

Bine ai venit in lumea povestilor cu bun gust. Impreuna putem calatori printre arome atent selectate si produse in care iubirea joaca un rol foarte important. Degusteria Francesca porneste de la oameni si pasiunea lor pentru crearea mancarii si se adreseaza oamenilor pentru care hrana zilnica inseamna placere de calitate.

Degusteria Francesca calatoreste in cele mai pitoresti locuri din Italia pentru a aduce acasa o selectie delicioasa de produse gourmet. Aici e locul in care ingredientele devin retete delicioase, fie că le pregatim noi pentru tine sau experimentezi tu in propria bucatarie. Suntem curatorii bunului gust.

Fiecare vizita in Toscana, Campania sau Sicilia e o calatorie inapoi in vremurile in care soarele ingrijea gospodariile italienilor. Selectam produse a caror poveste a trecut demult proba timpului si colaboram cu cei mai buni producatori care au reusit pana in zilele noastre sa pastreze intacte retetele originale pentru tot ce inseaman: branzeturi rafinate, carnuri selecte, sosuri, paste sau vinuri de colectie.

Autenticitate

Produsele noastre sunt alese cu mare atentie, producatorii lor fiind artizani din generatie in generatie, oameni pentru care a face mancare inseamna a pastra vii traditia si specificul provinciei unde s-au nascut si traiesc.

Versatilitate

Daca doresti sa organizezi un eveniment deosebit sau sa incerci acasa ori in bistroul nostru, gustul unic al unui prosciutto autentic, sau, de ce nu, sa faci un cadou cu adevarat special, sa stii ca avem tot ce iti trebuie ba chiar mai mult!

Calitate

Unul dintre cele mai importante criterii ale alegerii produselor este calitatea acestora. Prosciutto, Chianti, uleiul de masline, sosul pesto, pastele, toate sunt facute manual, pentru a reda savoarea traditionala a mancarurilor italiene.

Italia

Italia reprezinta un stil de viata aparte, transmis din generatie in generatie, o bucurie de a trai, de a transforma fiecare lucru intr-o experienta unica. Un stil de viata care se reflecta asupra bucatariei si ingredientelor folosite in ea. 

Laura Lupu

Laura Lupu

fondator

Degusteria Francesca este un vis devenit realitate si ma bucur sa impart acest vis cu toti cei pasionati cu adevarat de produsele gourmet autentice.

Mihai Lupu Degusteria Francesca

Mihai Lupu

fondator

Cursul lucrurilor a fost unul cat se poate de firesc: am descoperit Italia, impreuna cu toate minunatiile ei gastronomice, dupa care a luat nastere Degusteria Francesca.

Distribuie: