DATE DE CONTACT:

Delicateria Italiana SRL

Sediu social: Buzau, str. Pasajului nr. 2, Jud. Buzau

Reg. Com.: J10/175/2012, C.I.F.: RO 29885458

Telefon: 0749 555 000

E-mail: office@degusteriafrancesca.ro

Magazine:

DEGUSTERIA FRANCESCA ”PIPERA”
Bd. Pipera nr. 17, Voluntari, Jud. Ilfov

(click aici pentru a vedea programul)


DEGUSTERIA FRANCESCA ”EMINESCU” 
Str. M. Eminescu nr. 102-104, sector 2, București

(click aici pentru a vedea programul)


Site de prezentare si magazin on-line: www.degusteriafrancesca.ro

 

INFORMATII DESPRE PLATA:

Modalitatea de plata:

Online, prin card VISA sau MasterCard,

La livrare (ramburs)

Prin ordin de plata in contul:

RO55 RZBR 0000 0600 1493 8761 (LEI) Raiffeisen Bank

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Termene de livrare:

Termenele de livrare obtinuite sunt intre 24 si 72 de ore de la receptia comenzii complete si achitarea integrala a acesteia. Daca doriti o anumita data de livrare, va rugam sa ne indicati acest lucru in momentul transmiterii comenzii dvs.

Datorita numarului foarte mare de comenzi în perioada de sarbatori, va rugam sa prevedeti o perioada de aproximativ 2 saptamani de la receptionarea comenzii dvs. si pana la onorarea acesteia.

 Va multumim pentru intelegere.         

Taxe de livrare si transport

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul 10:00-20:00 şi sâmbăta între 10:00-15:00. Noi facem tot posibilul ca dumneavoastră să primiţi produsele în cel mai scurt timp.

Tarife livrari:

Livrarea este gratuită în București pentru comenzi mai mari de 150 de Lei, iar sub această sumă costul este de 25 de Lei/destinație. În restul țării, livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 200 de Lei, iar pentru comenzi mai mici costul livrării este de 25 de Lei/destinaţie.
Preţurile conţin TVA.

Destinaţii multiple:

Vă rugăm să ne trimiteţi pe email (office@degusteriafrancesca.ro) lista completă a destinatarilor împreună cu informaţiile necesare livrării (nume, adresă, număr de telefon, tip de pachet). Vă rugăm să verificaţi cu exactitate informaţiile pe care ni le furnizaţi.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la achizitia produsului, cu invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea pachetului. Produsele cumparate pot fi returnate in ambalajul original, sub angajamentul scris ca nu s-a intervenit in niciun fel asupra acestuia. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea.

Delicateria Italiana SRL va inlocui produsele returnate cu produse de aceeasi valoare in termen de cel mult 30 de zile.

Garantia produselor

Delicateria Italiana SRL se obliga sa livreze produse in perfecta stare de ambalare si depozitare.

Termenul de garntie al produselor va fi mentionat in scris  utilizatorului dupa preluarea comenzi scrise. Numai dupa acceptul scris al  utilizatorului, comanda va fi facturata si  expediata catre acesta. Delicateria Italiana SRL isi rezerva dreptul de a modifica compozitia pachetelor, in cazul in care stocul unui produs este epuizat.

Delicateria Italiana SRL  precizeaza ca vanzarile de pe site-ul www.degusteriafrancesca.ro sunt rezervate in exclusivitate persoanelor fizice majore care cumpara produsele in scopuri necomerciale pentru nevoile lor personale si/sau persoanelor juridice care cumpara produsele in alte scopuri decat revanzarea acestora. Atat persoanele fizice cat si cele juridice trebuie sa dispuna de o adresa de livrare situata in zonele de livrare ale DELICATERIA ITALIANA S.R.L.

Informatii personale

Delicateria Italiana SRL  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe adresa Strada Drumul Garii Nr.25-35, Otopeni, Jud. Ilfov, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

 

Delicateria Italiana SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 a. dreptul de a cere Delicateria Italiana SRL  sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

 b. dreptul de a cere Delicateria Italiana SRL  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

 c. dreptul de a cere Delicateria Italiana SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

 d. dreptul de a cere Delicateria Italiana SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@degusteriafrancesca.ro

Produsele

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul www.degusteriafrancesca.ro  are atribuita o denumire, descriere, detalii de compozitie si un pret. Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezinta doar sugestii de prezentare. in cazul unor greseli, responsabilitatea Delicateria Italiana SRL nu va putea fi angajata.

Durata si valabilitatea produselor

Oferta Delicateria Italiana SRL  este valabila in limita stocurilor disponibile, in cazul unei epuizari de stoc sau daca unul dintre articole lipseste din compozitia unui pachet, il vom inlocui fara preaviz cu un altul din aceeasi gama, de o calitate cel putin echivalenta si de o valoare cel putin egala sau superioara, pentru a nu intarzia livrarea, cu notificare in prealabil. In cazul in care un articol nu poate fi inlocuit in conditiile de mai sus dupa ce comanda dvs. este definitiva, va vom contacta telefonic sau prin email in cel mai scurt timp pentru a conveni impreuna: decalarea livrarii pana la reaprovizionarea produsului lipsa, in cazul in care acest lucru este posibil; inlocuirea produsului cu altul disponibil,  anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.degusteriafrancesca.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Delicateria Italiana SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Delicateria Italiana SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.degusteriafrancesca.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.degusteriafrancesca.ro  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.degusteriafrancesca.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - tel: 0800080999.

 

Pentru Sugestii si Reclamatii ne puteti scrie la: office@degusteriafrancesca.ro