Spalla Cotta di San Secondo, 100g

Pret: 16,2 Lei
Fără TVA: Pret: 14,9 Lei
Producător: Terre Ducali
Cod produs: 1000070
Stoc În Stoc

Șunca Spalla Cotta di San Secondo este făcută din întregul umăr al porcului (spată), dezosat. Carnea este lăsată să se odihnească în sare și aromele sale specifice, timp de 15 zile, înainte de a fi legată manual cu sfoară, în vezică de capră. ...

Șunca Spalla Cotta di San Secondo este făcută din întregul umăr al porcului (spată), dezosat.

Carnea este lăsată să se odihnească în sare și aromele sale specifice, timp de 15 zile, înainte de a fi legată manual cu sfoară, în vezică de capră.

După o scurtă condimentare, se fierbe intr-un ceaun din cupru, special conceput pentru acest proces.

Fierberea lentă, la o temperatură joasă, de aproximativ 75 de grade, se realizează în apă îmbogățită cu Lambrusco (vin roșu) și legume, cu adaos de condimente rafinate.

Rezultatul este o șuncă delicată, preparată lent și parfumată.

Spalla Cotta di San Secondo se recomandă a fi servită atât caldă, cât și rece. 

Spalla Cotta di San Secondo este un produs originar din Bassa Parmense, zonă situată în vecinătatea Parmei, și își trage numele din mica comună San Secondo, un important centru de prelucrare a spatei de porc în trecut.

Chiar dacă în ziua de azi Spalla este preparată peste tot în lume, San Secondo rămâne locul unde această delicatesă a luat naștere și a fost perfecționată de-a lungul secolelor.

 

Așadar, dacă doriți o Spalla perfectă, acesta este produsul pe care îl căutați!

 

Stoc limitat

Carne de porc, sare, aromă naturale,  condimente. Antioxidant: E301. Conservanți E 250. A se păstra la o temperatură între 4/ +6°C.   

Tip produs
Copt / Fiert
Tip de carne
Porc

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review