Salam de Parma cu Parmigiano Reggiano

Salam de Parma cu Parmigiano Reggiano DOP

Pret: 25,3 Lei
Fără TVA: Pret: 23,2 Lei
Producător: Terre Ducali
Cod produs: 1000102
Stoc Stoc epuizat

Acest salamior este obtinut din culatello, muschiul din prosciutto. Varianta cu Parmigiano Reggiano ii da un gust bogat, plin savuros si o aroma deosebita, fiind combinatia perfecta de branza si carne. Se serveste alaturi de un pahar de vin rosu.Infi...

Acest salamior este obtinut din culatello, muschiul din prosciutto. Varianta cu Parmigiano Reggiano ii da un gust bogat, plin savuros si o aroma deosebita, fiind combinatia perfecta de branza si carne. Se serveste alaturi de un pahar de vin rosu.

Infiintata in 1975, Prosciuttificio San Michele este situata in inima orasului Parma, oras renumit pentru productia de Prosciutto di Parma, si este astazi una dintre cele mai dinamice firme care opereaza in productia de Prosciutto. Prosciuttificio San Michele pune accentul pe mediul inconjurator, regulile de control al sigurantei, igiena si bunastarea animalelor, asigurand o trasabilitate completa si transparenta a produselor, dupa cum atesta numeroasele certificari prestigioase care le-au fost acordate.


*Pret per bucata de 100 gr.

Carne de porc, brânză parmezan (10%), sare, dextroză, zaharoză, condimente, arome naturale, antioxidant ascorbat de sodiu (E301), conservanți nitrat de sodiu, nitrat de potasiu. A se păstra la o temperatură între 4/ +6°C.

Tip de carne
Porc

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare

Salam cu Trufe, 100g

Salam cu Trufe, 100g

Pret: 24,2 Lei
Salam Felino IGP - Terre Ducali, 100g
Salam de Cerb, 100g

Salam de Cerb, 100g

Pret: 19,4 Lei
Salam de Mistret, 100g

Salam de Mistret, 100g

Pret: 19,4 Lei
Salametto Piccante, 100 gr.
Salam Felino IGP - Antica Ardenga, 100g
Salam Ardenga, 100g

Salam Ardenga, 100g

Pret: 25,2 Lei
Salam de Parma cu Pecorino Romano DOP
Salam Ardenga Baby, 100g

Salam Ardenga Baby, 100g

Pret: 24,1 Lei