Prosciutto di Parma D.O.P.

Prosciutto di Parma D.O.P.

16,8 Lei
Fără TVA: 15,4 Lei
Producător: Nuova Boschi
Cod produs: -2
Stock Instock

Overview

Prosciutto di Parma Riserva D.O.P. este o carne crud-uscata, ce se produce din pulpa de porc, se sareaza numai cu sare de mare si se tine la maturat o perioada de 16 luni. In procesul de maturare este exclusa folosirea de aditivi sau conservanti, fii...

Prosciutto di Parma Riserva D.O.P. este o carne crud-uscata, ce se produce din pulpa de porc, se sareaza numai cu sare de mare si se tine la maturat o perioada de 16 luni. In procesul de maturare este exclusa folosirea de aditivi sau conservanti, fiind un produs cat se poate de natural, fiind recomandat pentru sportivi, copii sau in dietele hipocalorice, gustos, bine condimentat, dupa retete bine pastrate, vechi de secole. Gust si aroma puternica, acest tip de prosciutto se realizeaza doar in zona Parma si a devenit foarte repede apreciat in randul gurmanzilor. Este un produs ce merge foarte bine acompaniat de un vin bun de masa, alb sau alaturi de o branza de tip pecorino sau parmezan. Poate fi consumat intr-o perioada mai lunga de timp fara a-si pierde din arome si din proprietati.

*Pret per 100 gr.

Carne de porc, sare. A se păstra la o temperatură <12°C.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie