Peperino - Branza Maturata in Piper

Peperino - Branza Maturata in Piper

Pret: 16,6 Lei
Fără TVA: Pret: 15,2 Lei
Producător: Rocca Toscana
Cod produs: -10
Stoc În Stoc

Acest tip de brânză are o textură compactă fiind produsă în mod artizanal prin maturare în piper negru, pentru a i se conferi o aromă intensă și deosebită.Timp de maturare: între 30 și 40 zile*preț per 100 gr.

Acest tip de brânză are o textură compactă fiind produsă în mod artizanal prin maturare în piper negru, pentru a i se conferi o aromă intensă și deosebită.

Timp de maturare: între 30 și 40 zile

*preț per 100 gr.

LAPTE de oaie pasteurizat, sare, CHEAG, fermenți. Piperul are rol decorativ. Crusta exterioară este necomestibilă. A se păstra la rece între 0°/ +4°C

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review