Panettone Milanese Classico, 500 gr.

Pret: 68,0 Lei
Fără TVA: Pret: 62,4 Lei
Producător: Bonifanti
Cod produs: 1001539
Stoc Stoc epuizat

Bonifanti a început producerea de delicii de patiserie de cea mai bună calitate încă din anul 1932, trei generaţii dedicându-se perfecţionării acestui produs unic - panettone. Fiecare produs conţine un element unic: aluatul alb, un element crucial în...

Bonifanti a început producerea de delicii de patiserie de cea mai bună calitate încă din anul 1932, trei generaţii dedicându-se perfecţionării acestui produs unic - panettone. Fiecare produs conţine un element unic: aluatul alb, un element crucial în producerea unui panettone parfumat, gustos şi pufos. Aluatul este frământat manual şi este făcut din cea mai bună făină. Este răcit în mod natural la temperatura camerei înainte de ambalare, fructele confiate sunt ţinute în sirop de zahăr brun şi suc de lămâie iar pentru aluat se foloseşte şi vanilie de Madagascar.

Făină de GRÂU, stafide 14%, apă, UNT, zahăr, gălbenuş de OU proaspăt, aluat natural (conține GRÂU), coji de portocale confiate 6,2%: coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, suc concentrat de lămâie; cedru confiat 2,2% (scoarță de cedru, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, suc de lămâie concentrat), emulgatori: mono si digliceride din acizi graşi, sirop din zahăr invertit, albuş proaspăt de OU, miere, LAPTE praf, sare, unt de cacao, aromă naturală de portocale, vanilie de Madagascar. Conţine gluten, lapte, ouă. POATE CONȚINE URME DE FRUCTE ÎN COAJĂ LEMNOASĂ ȘI SOIA.

Tip de dulciuri
Panettone

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare

Panettone Classico Glassato, 750 gr
Panettone Classico Glassato CADEAU, 1 kg.
Panettone Gran Milanese, 750 gr
Panettone Classico, 750 gr. - Muzzi