Panettone cu Crema de Limoncello, 500 gr.

Pret: 75,0 Lei
Fără TVA: Pret: 68,8 Lei
Producător: Muzzi
Cod produs: 1000311
Stoc Stoc epuizat

Originar din Milano (Italia), mai poartă numele de pâine de Milano, acest produs își are originea încă de pe vremea romanilor care îndulceau pâinea cu miere. O adevarată industrie cu peste 117 milioane de bucăți produse în fiecare an în Italia, cozon...
Originar din Milano (Italia), mai poartă numele de pâine de Milano, acest produs își are originea încă de pe vremea romanilor care îndulceau pâinea cu miere. 
O adevarată industrie cu peste 117 milioane de bucăți produse în fiecare an în Italia, cozonacii panettone sunt nelipsiți de pe mesele de Crăciun.

500 gr.
Producator: Muzzi

100% Produs Italian

Făină de GRÂU, UNT, OUĂ proaspeteUmplutura 13% (zahăr, sirop de glucoză, LAPTE integral, lichior Limoncello 10% (apă, zahăr, alcool, infuzie de lămâie 10%), apă, arome, stabilizatori: pectină, conservanți: sorbat de potasiu); coajă de lămâie confiată 12% (coajă de lămâie, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, corector de aciditate: acid citric); zahăr, gălbenuș proaspăt de OU, LAPTE, drojdie naturală, emulgatori: mono și digliceride din acizi grași de origine vegetală, sirop de glucoză, arome, unt de cacao, sare). POATE CONȚINE URME DE FRUCTE ÎN COAJĂ LEMNOASĂ ȘI SOIA.

Tip de dulciuri
Panettone

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare

Panettone cu crema de Limoncello, 1 kg.
Panettone cu Cirese Amare, 1 kg.