Panettone Grancioccolato, 1 kg. - Muzzi

Pret: 104,0 Lei
Fără TVA: Pret: 95,4 Lei
Producător: Muzzi
Cod produs: 1001385
Stoc Stoc epuizat

Originar din Milano (Italia), mai poartă numele de pâine de Milano, acest produs își are originea încă de pe vremea romanilor care îndulceau pâinea cu miere. O adevarată industrie cu peste 117 milioane de bucăți produse în fiecare an în Italia, cozon...
Originar din Milano (Italia), mai poartă numele de pâine de Milano, acest produs își are originea încă de pe vremea romanilor care îndulceau pâinea cu miere. 
O adevarată industrie cu peste 117 milioane de bucăți produse în fiecare an în Italia, cozonacii panettone sunt nelipsiți de pe mesele de Crăciun.

100% Produs Italian

Făină de GRÂU, ciocolată fondantă 17% (zahăr, pastă de cacao, unt de cacao, emulgatori: lecitină de floarea-soarelui, aromă naturală de vanilie, cacao min. 47%), OUĂ proaspete, zahăr, UNT, ciocolată fondantă de acoperire 6% (zahăr, pastă de cacao, unt de cacao, emulgatori: lecitină de floarea-soarelui, aromă naturală de vanilie, cacao min. 51,5%), bucăți de ALUNE 4%, LAPTE, drojdie naturală (conține GRÂU), gălbenuș proaspăt de OU, sirop de glucoză, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, arome, sare. POATE CONȚINE URME DE ALTE FRUCTE ÎN COAJĂ LEMNOASĂ ȘI SOIA.

Tip de dulciuri
Panettone

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review