Panettone cu Cirese Amare, 1 kg.

Pret: 106,0 Lei
Fără TVA: Pret: 97,3 Lei
Producător: Bonifanti
Cod produs: 1001540
Stoc Stoc epuizat

O noutate foarte așteptată și în același timp neașteptată: cireșele amare devin personaje principale în marea familie Panettone de la Bonifanti. Producătorul italian Bonifanti a început producerea de delicii de patiserie de cea mai bună calitate încă...

O noutate foarte așteptată și în același timp neașteptată: cireșele amare devin personaje principale în marea familie Panettone de la Bonifanti. 

Producătorul italian Bonifanti a început producerea de delicii de patiserie de cea mai bună calitate încă din anul 1932, trei generaţii dedicându-se perfecţionării acestui produs unic - panettone. Fiecare produs conţine un element unic: aluatul alb, un element crucial în producerea unui panettone parfumat, gustos şi pufos. Aluatul este frământat manual şi este făcut din cea mai bună făină. Este răcit în mod natural la temperatura camerei înainte de ambalare, fructele confiate sunt ţinute în sirop de zahăr brun şi suc de lămâie iar pentru aluat se foloseşte şi vanilie de Madagascar.

Făină de GRÂU, jumătăți de cireșe confiate 16,7% (cireșe 54%, sirop de glucoză-fructoză, zaharoză, arome, corector de aciditate: acid citric, colorant: E163), apă, UNT, zahăr, aluat natural (conține GRÂU), gălbenuș proaspăt de OU, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, albuș proaspăt de OU, miere, sirop de zahăr invertit, LAPTE praf, sare, arome, vanilie de Madagascar. POATE CONŢINE URME DE SOIA.

Tip de dulciuri
Panettone

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare

PANETTONE CU FRUCTE DE PADURE - 1 kg.
Panettone cu Castane Glazurate, 1 kg.
Panettone cu Crema de Limoncello, 500 gr.
Panettone cu crema de Limoncello, 1 kg.