Panettone Milanese Classico Glassato, 1 kg. - Latta

Pret: 107,0 Lei
Fără TVA: Pret: 98,2 Lei
Producător: Bonifanti
Cod produs: 1000001
Stoc Stoc epuizat

Bonifanti este un mare producator de specialitati de patiserie inca din anul 1932, trei generatii dedicandu-se excelentei gustului. Aluatul Panetone-ului clasic de la Bonifanti este aromatizat cu coaja de cedru si portocala glazurata, stafide si est...
Bonifanti este un mare producator de specialitati de patiserie inca din anul 1932, trei generatii dedicandu-se excelentei gustului.
Aluatul Panetone-ului clasic de la Bonifanti este aromatizat cu coaja de cedru si portocala glazurata, stafide si este acoperit cu glazura de alune de padure si bucati intregi de migdale, neavand adaugata drojdie de bere.
Este ambalat intr-o eleganta cutie de metal si poate fi ideal pentru un cadou spectaculos si delicios.

100% Produs Italian

Făină de GRÂU, zahăr, stafide 12,4%, apă, UNT, gălbenuş de OU proaspăt, aluat natural (conține GRÂU), coajă de portocală glazurată 5,5% (coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, suc de lămâie concentrat), MIGDALE 3%, albuş proaspăt de OU, cedru confiat 1,9% (coajă de cedru, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, suc de lămâie concentrat), emulgatori: mono și digliceride din acizi grași, ALUNE 1,2%, făină de orez, sirop de zahăr invertit, miere, LAPTE praf, sare, unt de cacao, amidon din orez, aromă naturală de portocale, vanilie de Madagascar. POATE CONŢINE URME DE SOIA.

Tip de dulciuri
Panettone

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare