Faina Tip 00 din Grau Moale, pentru Paine

Pret: 11,0 Lei
Fără TVA: Pret: 10,1 Lei
Producător: Molino Ariani
Cod produs: 1001203
Stoc Stoc epuizat

Faina alba de grau de tip "00" este obtinuta prin macinarea atenta a boabelor de grau. Potrivita in general pentru produsele de patiserie, este ideala pentru obtinerea oricarui fel de paine sau biscuiti . Aluatul se poate realiza manual , cu ajutorul...
Faina alba de grau de tip "00" este obtinuta prin macinarea atenta a boabelor de grau. Potrivita in general pentru produsele de patiserie, este ideala pentru obtinerea oricarui fel de paine sau biscuiti . Aluatul se poate realiza manual , cu ajutorul mixerelor industriale sau cu ajutorul aparatelor de facut paine si nu necesita un timp indelungat de dospire.
Contine gluten 
1 kg.

Făină albă tip "00" din GRÂU moale. Este obținută prin măcinarea atentă a grâului. Potrivită în general pentru produsele de patiserie, este ideală pentru obținerea oricărui tip de pâine, cum ar fi: pâinea clasică, pâinea toscană, chiflele, ciabatta, baghete și biscuiți. Aluatul se poate realiza de mână, cu ajutorul mixerelor industriale sau cu ajutorul aparatelor de făcut pâine și nu necesită un timp îndelungat de dospire. CONȚINE GLUTEN (9/9.5%). A se păstra la loc uscat și răcoros (max 20°C).

Tip de făină
Din grâu moale
Tip 00

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review