Faina Manitoba Tip 0 din Grau Moale

Pret: 14,0 Lei
Fără TVA: Pret: 12,8 Lei
Producător: Molino Ariani
Cod produs: 1001208
Stoc Stoc epuizat

Faina alba de grau de tip "0", obtinuta prin macinarea foarte atenta a bobului de grau.  Este indicat ca aluatul sa fie lasat la timp de 24-36 de ore in frigider si 12 ore la o temperatura de 18°-22°.  Contine gluten  1000 gr Molino Ariani
Faina alba de grau de tip "0", obtinuta prin macinarea foarte atenta a bobului de grau. 
Este indicat ca aluatul sa fie lasat la timp de 24-36 de ore in frigider si 12 ore la o temperatura de 18°-22°. 
Contine gluten 
1000 gr
Molino Ariani

Făină albă tip "0" din GRÂU, obținută prin măcinarea lentă a grâului. CONȚINE GLUTEN (>13%). Este indicat a se lăsa aluatul la dospit timp de 24-36 de ore în frigider și 12 ore la o temperatură de 18°-22°. Timpul de dospire depinde de temperatură și de cantitatea de drojdie. A se păstra în loc uscat și răcoros (max. 20°C).

Tip de făină
Din grâu moale
Tip 0

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review