Faina din Grau Moale pentru Pizza Clasica

Pret: 11,0 Lei
Fără TVA: Pret: 10,1 Lei
Producător: Molino Ariani
Cod produs: 1001209
Stoc Stoc epuizat

Faina alba de grau de tip"0" Pizza Classica, este obtinuta prin macinarea atenta a boabelor de grau. Potrivita pentru pizza clasica cu blat subtire , pizza cu blat pufos cat si pentru focaccia. Timpul ideal de dospire este de 2-6 ore la o temperatura...
Faina alba de grau de tip"0" Pizza Classica, este obtinuta prin macinarea atenta a boabelor de grau. Potrivita pentru pizza clasica cu blat subtire , pizza cu blat pufos cat si pentru focaccia. Timpul ideal de dospire este de 2-6 ore la o temperatura de 18°-22°. 
Contine gluten 
1000 gr
Molino Ariani

Făină albă de grau de tip"00" Pizza Classica, este obtinuta prin macinarea atentă a boabelor de grau. Potrivita pentru pizza clasică cu blat subtire , pizza cu blat pufos facută la tigaie, cat si pentru focaccia. Timpul ideal de dospire este de (3-6 ore la o temperatura de 18°-22°). Contine gluten(>10%). A se pastra la loc uscat si racoros(max 20°C).

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review