Faina BIO Tip 0 din Grau Moale

Pret: 15,0 Lei
Fără TVA: Pret: 13,8 Lei
Producător: Molino Ariani
Cod produs: 1001197
Stoc Stoc epuizat

Faina biologica de tip "0" este ideala pentru orice tip de paine, cum ar fi: painea clasica, painea toscana, chifle, ciabatta, baghete si biscuiti.  Aluatul se poate realiza de mana sau cu ajutorul aparatelor de facut paine si nu necesita un timp in...
Faina biologica de tip "0" este ideala pentru orice tip de paine, cum ar fi: painea clasica, painea toscana, chifle, ciabatta, baghete si biscuiti. 
Aluatul se poate realiza de mana sau cu ajutorul aparatelor de facut paine si nu necesita un timp indelungat de dospire (timpul de dospire a painii depinde de temperatura si cantitatea de drojdie).
Contine gluten.
1000 gr
Molino Ariani

Făină BIO tip ”0”din GRÂU moale. Potrivită în general pentru produsele de patiserie, este ideală pentru obținerea tuturor tipurilor de pâine, cum ar fi: pâinea clasică, pâinea toscană, chifle, ciabatta, baghete și biscuiți. Aluatul se poate realiza de mână, cu ajutorul mixerelor industriale sau cu ajutorul aparatelor de făcut pâine și nu necesită un timp îndelungat de dospire. CONȚINE GLUTEN (9/9.5%). A se păstra la loc uscat și răcoros (max 20°C).

Tip de făină
Din grâu moale
Tip 0
Altele
Bio

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review