Faina BIO din Grau Moale pentru Pizza

Pret: 16,0 Lei
Fără TVA: Pret: 14,7 Lei
Producător: Molino Ariani
Cod produs: 1001199
Stoc Stoc epuizat

Faina alba de grau de tip"0" Pizza Classica, este obtinuta prin macinarea atenta a boabelor de grau.  Potrivita pentru pizza clasica cu blat subtire , pizza cu blat pufos  cat si pentru focaccia. Timpul ideal de dospire este de 2-6 ore la o temperat...
Faina alba de grau de tip"0" Pizza Classica, este obtinuta prin macinarea atenta a boabelor de grau. 
Potrivita pentru pizza clasica cu blat subtire , pizza cu blat pufos  cat si pentru focaccia. Timpul ideal de dospire este de 2-6 ore la o temperatura de 18°-22°. 
Contine gluten 
1000 gr
Molino Ariani

Făină BIO tip "0" din GRÂU. Este ideală pentru pizza cu blat subțire. Timpul ideal de dospire este de 2-6 ore la o temperatură de 18/ +22°C. CONȚINE GLUTEN (>10%). A se pastra la loc uscat și răcoros (max. 20°C).

Tip de făină
Din grâu moale
Altele
Bio

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review