Faina BIO din Spelta (Alac)

Pret: 30,0 Lei
Fără TVA: Pret: 27,5 Lei
Producător: Molino Ariani
Cod produs: 1001205
Stoc Stoc epuizat

Graul spelta este numit stramosul graului comun si este una din cele mai vechi cereale din lume. Graul spelta reuneste in mod ideal avantajele unei  hraniri integrale fiind alcatuit dintr-o combinatie uluitoare de vitamine, minerale, carbohidrati, gr...
Graul spelta este numit stramosul graului comun si este una din cele mai vechi cereale din lume. Graul spelta reuneste in mod ideal avantajele unei  hraniri integrale fiind alcatuit dintr-o combinatie uluitoare de vitamine, minerale, carbohidrati, grasimi. Cu toate ca este bogat in gluten, graul spelta poate fi tolerat de catre persoanele cu intoleranta la acesta. Acest lucru se datoreaza faptului ca structura moleculara a proteinelor din continutul lui prezinta cea mai mare similitudine cu plasma umana. Faina de grau spelta se poate folosi cu usurinta pentru a prepara paine, pizza, biscuiti, prajituri si in general pentru toate produsele de panificatie. 
1000 gr
Molino Ariani

Făină BIO tip ”0”din ALAC. Alacul este numit și strămoșul grâului comun fiind una din cele mai vechi cereale din lume. Acesta reunește în mod ideal avantajele unei hrăniri integrale fiind alcătuit dintr-o combinație uluitoare de vitamine, minerale, carbohidrați, grăsimi etc. Cu toate că este bogat în GLUTEN, acesta se regăsește într-o cantitate mai mică decât la grâu, putând fi tolerat de către persoanele cu intoleranța la gluten, fapt care se datorează structurii moleculare a proteinelor din conținutul alacului care prezintă cea mai mare similitudine cu plasma umană. Făina din alac se poate folosi cu ușurință pentru a prepara pâine, pizza, biscuiți, prăjituri și, în general, pentru toate produsele de panificație. A se păstra la loc uscat și răcoros (max 20°C).

Tip de făină
Din spelta (alac)
Altele
Bio

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review