-Prin telefon: 0749 555 000. Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru a face alegerea potrivita.

-Pe site-ul nostru: www.degusteriafrancesca.ro

-Sau va asteptam in magazinele noastre pentru a savura gamele variate de formaggi & salumi, risotto, pasta & vini (click aici, pentru a afla programul si adresa magazinului Degusteria Francesca)

Vei primi la pachet și o părticică din rafinamentul stilului de viață italian.

Pentru orice informatii referitoare la produsele si cadourile I regali di Francesca (gama, comanda, livrare etc.) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la: comenzi@degusteriafrancesca.ro

Modalitati de plata:

- Online, prin card bancar VISA, Mastercard sau Maestro;

- La livrare (ramburs);

- Prin ordin de plata in contul:

RO55 RZBR 0000 0600 1493 8761  deschis la Raiffeisen Bank.

Livrare:

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul 10:00-20:00 şi sâmbăta între 10:00-15:00. Noi facem tot posibilul ca dumneavoastră să primiţi produsele în cel mai scurt timp.

Tarife livrari:

Livrarea este gratuită în București pentru comenzi mai mari de 150 de Lei, iar sub această sumă costul este de 25 de Lei/destinație. În restul țării, livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 200 de Lei, iar pentru comenzi mai mici costul livrării este de 25 de Lei/destinaţie. Prețurile contin TVA.

Destinatii multiple:

Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail (office@degusteriafrancesca.ro) lista completa a destinatarilor impreuna cu informatiile necesare livrarii (nume, adresa, numar telefon, tip pachet). Va rugam sa verificati cu exactitate informatiile pe care ni le furnizati.

Termene de livrare:

Termenele de livrare obisnuite sunt între 24 si 72 de ore de la receptia comenzii complete si achitarea integrala a acesteia. Daca doriti o anumita data de livrare, va rugam sa ne indicati acest lucru in momentul transmiterii comenzii dvs.

Datorita numarului foarte mare de comenzi in perioada de sarbatori, va rugam sa prevedeti o perioada de aproximativ 2 saptamani de la receptionarea comenzii dumneavoastra si pana la onorarea acesteia.

Va multumim pentru intelegere.         

Personalizare:

Pentru comenzi personalizate, vă rugăm să ne sunaţi la 0749.555.000. Acestea vor fi pregătite
la una din adresele noastre (click aici, pentru a vedea care sunt adresa magazinului Degusteria Francesca)


Ce spun clientii nostri

Andrada Dupu

Andrada Dupu

Degusteria Francesca inseamna pentru noi rafinament si ingrediente de calitate servite cu profesionalism. Tot ce am comandat in cadrul evenimentelor noastre a fost excelent de gustos, placut vizual, foarte creativ si de cea mai buna calitate. La toate acestea as adauga interesul echipei Degusteria Francesca pentru satisfactia clientului, care se transforma intr-o relatie profesionala atat de stransa incat comunicam deja ca o familie. Multumim ca existati!

Functional Office Manager – Financial Advisory

Deloitte Consultanta

Denisa Buzarnescu

Denisa Buzarnescu

Degusteria Francesca trasforma fiecare pauza de masa intr-o experienta culinara unica asigurand catering-ul pentru principalele evenimentele care se desfasoara la sediul Dale Carnegie. Atentia sporita pentru ingrediente proaspete si sanatoase transforma fiecare preparat gourmet intr-un produs savuros. Daca veti dori sa descoperiti noi arome, combinatii de ingrediente si sa va lasati cuceriti de calitatea produselor italiene traditionale, Degusteria Francesca este cel mai potrivit loc.

Client Service Executive

Dale Carnegie