Culatello Arrosto, 100 gr

Pret: 13,8 Lei
Fără TVA: Pret: 12,7 Lei
Producător: Terre Ducali
Cod produs: 1000091
Stoc Pre-comanda

Numai prin selectarea celei mai bune parti a piciorului unui porc national, obtinem cu maiestrie un produs prajit, care mareste mirosul de carne si aromele naturale. Coacerea lenta intr-un cuptor cu aburi permite obtinerea unei culori rosé si a unui ...

Numai prin selectarea celei mai bune parti a piciorului unui porc national, obtinem cu maiestrie un produs prajit, care mareste mirosul de carne si aromele naturale. Coacerea lenta intr-un cuptor cu aburi permite obtinerea unei culori rosé si a unui miros delicat si inconfundabil. Acest produs este plasat in elita gastronomiei inalte, dar si ca inlocuitor valabil pentru suncile traditionale gatite.

Infiintata in 1975, Prosciuttificio San Michele este situata in inima orasului Parma, oras renumit pentru productia de Prosciutto di Parma, si este astazi una dintre cele mai dinamice firme care opereaza in productia de Prosciutto. Prosciuttificio San Michele pune accentul pe mediul inconjurator, regulile de control al sigurantei, igiena si bunastarea animalelor, asigurand o trasabilitate completa si transparenta a produselor, dupa cum atesta numeroasele certificari prestigioase care le-au fost acordate.

*Pret per 100 gr.


Carne de porc, sare, zahăr, dextroză, zaharină, antioxidant E 300,conservant E 252, E 250. A se păstra la o temperatură între 4/ +6°C.

Tip produs
Copt / Fiert
Tip de carne
Porc

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare

Tacchino Arrosto, 100 gr

Pret: 14,1 Lei

Spalla Cotta di San Secondo, 100 gr

Pret: 13,8 Lei Pret: 16,2 Lei