Colomba Sesto Senso, 1 kg

Pret: 132,0 Lei
Fără TVA: Pret: 121,1 Lei
Producător: Muzzi
Cod produs: 1001269
Stoc Stoc epuizat

Colomba este pe masa tuturor italienilor in timpul sarbatorilor pascale. Colectia Muzzi pastreaza traditia, nu face rabat la la aspect si calitate, valorizand eleganta si unicitatea propriilor produse.
Colomba este pe masa tuturor italienilor in timpul sarbatorilor pascale. 

Colectia Muzzi pastreaza traditia, nu face rabat la la aspect si calitate, valorizand eleganta si unicitatea propriilor produse.

făină de GRÂU, OUĂ proaspete, unt (LAPTE), cremă de gianduia 12% (sirop de glucoză, zahăr, cacao degresată, grăsime vegetală rafinată - ulei de palmier bi fracționat, LAPTE praf degresat, ALUNE 5%, dextroză, gălbenuș de OU pudră, agent de îngroșare - pectină, arome, conservant - sorbat de potasiu), zahăr, ciocolată fondantă 6% (zahăr, pastă de cacao, unt de cacao, emulgatori - lecitină de SOIA, arome - vanilină - cacao min. 51,5%), pastă de ALUNE (ALUNE prăjite, ulei de pamier), drojdie naturală (făină de GRÂU), bucăți de ALUNE caramelizate 3% (ALUNE 50%, zahăr, colorant E150c, sirop de glucoză), LAPTE, sirop de glucoză, emulgatori - mono și digliceride ale acizilor grași de origine vegetală, arome, unt de cacao, sare. POATE CONȚINE URME DE NUCI ȘI SOIA. A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Tip de dulciuri
Colomba

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare