Descarca catalogul de catering


La fel cum un master chef creeaza un dish folosind cele mai bune ingrediente, si noi, echipa Degusteria Francesca, folosim cele mai bune ingrediente traditionale italiene pentru a crea evenimente de neuitat!

Echipa noastra poate oferi servicii de catering pentru pana la 50 de persoane in zona Bucuresti-Ilfov, care pot include de la platouri cu branzeturi si carnuri italiene, pana la bruschetti si preparate la cuptor.

Ne completeaza selectia de mancaruri gourmet, vinuri de cea mai buna calitate, din regiuni italiene de renume: Valdobbiadene, Campania, Puglia si multe altele.

Iar daca vrei sa gusti in mod direct din preparatele noastre, te asteptam la evenimentele organizate in cadrul Bistroului Degusteria Francesca, unde vom avea grija sa ai parte de o incursiune in bucataria traditionala italiana!

Platouri
Platouri
Salate
Mini panini
Mini panini
Desert
Platouri
Platouri

 

Ce include catering-ul

Vesela si tacamuri
Pahare
Produse si preparate

Ce spun clientii nostri

Andrada Dupu

Andrada Dupu

Degusteria Francesca inseamna pentru noi rafinament si ingrediente de calitate servite cu profesionalism. Tot ce am comandat in cadrul evenimentelor noastre a fost excelent de gustos, placut vizual, foarte creativ si de cea mai buna calitate. La toate acestea as adauga interesul echipei Degusteria Francesca pentru satisfactia clientului, care se transforma intr-o relatie profesionala atat de stransa incat comunicam deja ca o familie. Multumim ca existati!

Functional Office Manager – Financial Advisory

Deloitte Consultanta

Denisa Buzarnescu

Denisa Buzarnescu

Degusteria Francesca trasforma fiecare pauza de masa intr-o experienta culinara unica asigurand catering-ul pentru principalele evenimentele care se desfasoara la sediul Dale Carnegie. Atentia sporita pentru ingrediente proaspete si sanatoase transforma fiecare preparat gourmet intr-un produs savuros. Daca veti dori sa descoperiti noi arome, combinatii de ingrediente si sa va lasati cuceriti de calitatea produselor italiene traditionale, Degusteria Francesca este cel mai potrivit loc.

Client Service Executive

Dale Carnegie