Caș Caciocavallo Di Agnone, 100 gr

Pret: 11,5 Lei
Fără TVA: Pret: 10,6 Lei
Producător: Pezzetta
Cod produs: 1000132
Stoc Stoc epuizat

Caciocavallo este un tip de cas facut din lapte de vaca si este produs in sudul Italiei, in special in Muntii Apenini. Are o textura moale, elastica si culoare galbena.Procesul de preparare este distinct: dupa ce branza s-a inchegat iar textura devin...

Caciocavallo este un tip de cas facut din lapte de vaca si este produs in sudul Italiei, in special in Muntii Apenini. Are o textura moale, elastica si culoare galbena.

Procesul de preparare este distinct: dupa ce branza s-a inchegat iar textura devine gumata, este legata cu o funie si este pusa pe un suport din lemn pentru a se scurge. Caciocavallo dezvolta arome picante datorita expunerii continue la umiditatea din pesterile unde se lasa la maturat timp de 4-6 luni.

Cu cat maturarea este mai indelungata, cu atat gustul acestei specialitati devine intens si fructat. In timp, branza isi schimba culoarea din alb laptos in galben auriu. 
Gustul prezinta arome profunde, lejer picant pe final, caracteristici propice pentru ca aceasta branza sa fie savurata alaturi de un pahar de vin rosu. 

​*Pret per 100 gr

LAPTE de vacă, sare, CHEAG, FERMENȚI LACTICI, acid citric. A se păstra la o temperatură între 0/+4°C.

Produse lactate
Caș
Lapte de
Vacă

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare