Bresaola Punta D'Anca di Valtellina, 100g

Pret: 24,5 Lei
Fără TVA: Pret: 22,5 Lei
Cod produs: 1000192
Stoc În Stoc

Bresaola este o specialitate din carne de vita, obtinuta prin uscarea la aer timp de doua-trei luni (dupa ce a stat la macerat cu sare si condimente specifice – nucsoara, scortisoara), rastimp in care se intareste si isi schimba culoarea in rosu inch...

Opţiuni disponibile

Bresaola este o specialitate din carne de vita, obtinuta prin uscarea la aer timp de doua-trei luni (dupa ce a stat la macerat cu sare si condimente specifice – nucsoara, scortisoara), rastimp in care se intareste si isi schimba culoarea in rosu inchis, intens, pierzand cam 40% din greutatea initiala. Timpii de preparare sunt esentiali in obtinerea carnii perfecte si depind de greutatea si de dimensiunea bucatii de carne. Originara din Valtellina (nordul Italiei), bresaola este servita ca antipastio feliata foarte fin. Se poate manca simpla, cu paine frecata cu usturoi, sau se poate stropi cu cateva picaturi de ulei de masline, suc de lamaie sau otet balsamic si servi alaturi de o salata proaspata, presarata cu parmezan si asezonata. 

*Preț per 100 gr.

Carne de vită de provenienţă italiană, sare, piper, condimente, arome naturale. Antioxidant: E301. Conservanţi: E250, E252.  Nu conţine gluten. A se păstra la o temperatură între +4°/ +6°C.

Tip produs
Crud - Uscat
Tip de carne
Vită

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review