Branza Maturata, Pecorino di Rocca Stagionato, 100 gr

Pret: 15,1 Lei
Fără TVA: Pret: 13,9 Lei
Producător: Rocca Toscana
Cod produs: 1000172
Stoc În Stoc

Branza Pecorino di Rocca este una dintre cele mai mari expresii ale fabricarii branzei toscane, un adevarat clasic in viata in materie de branza.Obtinuta in conformitate cu tehnicile artizanale vechi si secrete este produsa cu lapte de oaie proaspat,...

Branza Pecorino di Rocca este una dintre cele mai mari expresii ale fabricarii branzei toscane, un adevarat clasic in viata in materie de branza.

Obtinuta in conformitate cu tehnicile artizanale vechi si secrete este produsa cu lapte de oaie proaspat, de productie italiana, pasteurizat si imbogatit cu enzime atent selectionate.


Pasta semi-tare de culoare alb-laptos, dupa o perioada adecvata de rafinare la fabrica din Arezzo, are un gust dulce caracteristic, se topeste usor in gura si lasa o aroma de neuitat pe bolta palatina.


Dar ceea ce face ca aceasta branza sa fie cu totul speciala este textura sa fragila, chiar putin sfaramicioasa.

Pasta densa nu este granulara pe palat, ci se topeste pe limba. Aroma este usor dulce, cu note de nuci aromate. Este o branza de masa excelenta.

Branza are o crusta naturala subtire, acoperita din abundenta cu mucegaiuri.

Pecorino di Rocca nu poate fi confundata si, sub nicio forma, uitata.


Se potriveste cu cele mai multe tipuri de vin rosu din zona: Chinati, Rosso di Montalcino.

Pasta de pe Pecorino di Rocca este intotdeauna alba si moale, chiar si in format de 12 kilograme.

Perioada de maturare este de 3, pana la 8 luni.


​*Pret per 100 gr


Greutate roata: aproximativ 350 gr

LAPTE pasteurizat de oaie, sare, cheag, fermenți lactici selecționați, tratat la exterior cu ulei sau ceară de albine. Coaja nu este comestibila

Produse lactate
Pecorino
Brânză maturată
Lapte de
Oaie

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare