Branza Maturata, Occhione di Carnia, 100 gr

Pret: 9,7 Lei
Fără TVA: Pret: 8,9 Lei
Producător: Latteria Ovaro
Cod produs: 1000297
Stoc Stoc epuizat

Ce se întâmplă când o producție elvețiană tipică întâlnește un lapte cu calități excepționale și un lapte produs într-o zonă cu munții înalți? Ei bine, așa se naște Carnia Occhione!Pe palat, notele de unt și lapte ale brânzei friulane, Occhione di Ca...

Ce se întâmplă când o producție elvețiană tipică întâlnește un lapte cu calități excepționale și un lapte produs într-o zonă cu munții înalți? Ei bine, așa se naște Carnia Occhione!

Pe palat, notele de unt și lapte ale brânzei friulane, Occhione di Carnia, întâlnesc dulceața și gustul fermentărilor propionice, creând astfel un buchet de bun gust, adecvat pentru adulți și copii.


Specialitate italiană a casei Pezzetta, obținută din lapte de vacă de cea mai bună calitate, folosind o tehnologie precisă și condiții speciale de maturare. Gustul este unul deosebit, fiind capabil să surprindă chiar și cele mai exigente papile gustative. Timpul ideal de maturare este de 100 de zile. Poate fi servită alături de vinuri roșii mature, dar și alături de un Prosecco.

Perioadă de maturare: 100 de zile


​*Preț per 100 gr.

LAPTE de vacă pasteurizat, sare, CHEAG, fermenți lactici. Crusta exterioară este necomestibilă. A se păstra la rece între +2/ +6°C.

Produse lactate
Brânză maturată
Lapte de
Vacă

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare