Branza Maturata in paie, Latteria di Grotta, 100 gr

Pret: 17,6 Lei
Fără TVA: Pret: 16,1 Lei
Producător: Pezzetta
Cod produs: 1000164
Stoc În Stoc

Acest tip de branza este acoperita cu aceleasi paie folosite pentru uscarea formelor de umiditatea in exces acumulata in pestera in care a avut loc maturarea, pesteri in care umiditatea si temperatura sunt costant monitorizate. Gustul este intens, la...

Acest tip de branza este acoperita cu aceleasi paie folosite pentru uscarea formelor de umiditatea in exces acumulata in pestera in care a avut loc maturarea, pesteri in care umiditatea si temperatura sunt costant monitorizate. Gustul este intens, la interior culoarea fiind un galben-pai, cu o consistenta usor friabila. Excelenta ca aperitiv alaturi de produse din carne provenite din aceeasi zona si un vin prosecco bun.

Timp de maturare: intre 60 si 70 zile

​*Pret per 100 gr.

Lapte de vaca, cheag, sare, conservant lizozima (proteina din OU), tratata la exterior cu conservant E203, E235 si paie. Crusta necomestibila. A se pastra la o temperatura intre 0/+4°C.

Produse lactate
Brânză maturată
Lapte de
Vacă

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare

Prosciutto di San Daniele D.O.P. 100g
SPECK - sunca de porc, 100 gr
Prosecco Brut, Col Di Rocca, 0,75L
Branza Maturata in paie, Le Giarine, 100 gr
Branza Maturata in fan, Le Giare, 100 gr
Branza Maturata in fan, Le Giarine, 100 gr
Branza Maturata in paie si fan, Le Giarine, 100 gr