Branza Maturata in paie, Latteria di Grotta, 100 gr

Pret: 15,3 Lei
Fără TVA: Pret: 14,0 Lei
Producător: Pezzetta
Cod produs: 1000164
Stoc În Stoc

Acest tip de brânză este acoperită cu aceleași paie folosite pentru uscarea formelor de umiditatea în exces acumulată în peștera în care a avut loc maturarea, peșteri în care umiditatea şi temperatura sunt costant monitorizate. Gustul este intens, la...

Acest tip de brânză este acoperită cu aceleași paie folosite pentru uscarea formelor de umiditatea în exces acumulată în peștera în care a avut loc maturarea, peșteri în care umiditatea şi temperatura sunt costant monitorizate. Gustul este intens, la interior culoarea fiind un galben-pai, cu o consistență ușor friabilă. Excelentă ca aperitiv alături de produse din carne provenite din aceeași zonă și un vin prosecco bun.

Timp de maturare: între 60 și 70 zile

​*Preț per 100 gr.

LAPTE de vacă, cheag, sare, conservant lizozima (proteină din OU), tratată la exterior cu conservant E203, E235 și paie. Crusta necomestibilă. A se păstra la o temperatură între 0/+4°C.

Produse lactate
Brânză maturată
Lapte de
Vacă

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review