Pecorino cu Trufe este o branza maturata nascuta din celebrul Pecorino di Rocca

Pecorino cu Trufe Maturata, 100 gr

Pret: 20,1 Lei
Fără TVA: Pret: 18,4 Lei
Producător: Rocca Toscana
Cod produs: 1000175
Stoc În Stoc

Pecorino cu Trufe este o branza maturata nascuta din celebrul Pecorino di Rocca, Pecorino cu Trufe a fost creata ca o reteta care are ca ingredient vedeta trufele negre aromatice, tuber aestivum.Laptele de oaie este pasteurizat inainte de prelucrare...

Pecorino cu Trufe este o branza maturata nascuta din celebrul Pecorino di Rocca, Pecorino cu Trufe a fost creata ca o reteta care are ca ingredient vedeta trufele negre aromatice, tuber aestivum.

Laptele de oaie este pasteurizat inainte de prelucrare si acest lucru sporeste gustul delicat al branzei. Odata ce cheagul s-a format, acesta este rupt si imbogatit in linii mari cu o multime de trufe negre de la San Miniato.

 

Cu rabdare si multe incercari, a fost creat un echilibru perfect intre gustul branzei si cel al trufei, astfel incat niciunul nu se suprapune, pana cand ajunge la un gust delicat, dar ferm si rafinat.

Pasta este alba si compacta, cu mici "pete" negre, cele ale trufei, parfumate si gustoase, fara sa fie picante sau sarate.

 

Realizata cu cele mai bune tehnici de prelucrare in conformitate cu standardele de igiena de astazi, nu sunt utilizate materiile prime de productie care contin sau sunt derivate din OMG-uri (organisme modificate genetic). Totodata, este acodata o atentie sporita tehnicilor vechi de prelucrare, pentru a oferi un produs cu traditie, in conditiile impuse de standardele si normele din prezent.

 

Recomandari de consum:

- ca atare, pentru a-i simti din plin aroma delicata de trufe

- impreuna cu prosciutto toscan, un salam toscan sau salam Finocchiona

- in compania unui vin rosu toscan bun: Chianti, Rosso di Montalcino, Brunello di Montalcino,

 

Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, trufe negre (tuber aestivum vitt.) 2%, sare, cheag, fermente.

 

Este un produs natural, susceptibil la variatii de greutate si tratat la suprafata cu ulei de in. Crusta nu este comestibila.

 

Branza este maturata pe o durata de 40 de zile.

LAPTE de oaie pasteurizat, cheag, sare, fermenți lactici selecționați, trufe (tuber aestivum vitt), crusta poate fi tratată cu ulei de in. Crusta exterioară nu este comestibilă.

Produse lactate
Pecorino
Brânză maturată

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review