branza cu ardei iute made in Italy

PEPERONCINO DEL DUCA, branza cu ardei iute, 100 gr

Pret: 11,0 Lei
Fără TVA: Pret: 10,1 Lei
Cod produs: 1001039
Stoc În Stoc

O branza speciala produsa de Caseificio Val d'Apsa, obtinuta dintr-un amestec de lapte de vaca si de oaie, cu adaugarea de ardei rosu zdrobitCu aceasta aroma, rezultata din ardeiul rosu, o planta tipica de clima calda, branza este imbogatita cu o aro...

O branza speciala produsa de Caseificio Val d'Apsa, obtinuta dintr-un amestec de lapte de vaca si de oaie, cu adaugarea de ardei rosu zdrobit

Cu aceasta aroma, rezultata din ardeiul rosu, o planta tipica de clima calda, branza este imbogatita cu o aroma placuta si moderat picanta. "Formaggio al Peperoncino del Duca" este o roata de branza cu coaja subtire si colorata, cu prezenta unor bucati de ardei iute. In interior, branza ramane foarte moale, cu un aspect oarecum tipic pentru toate branzeturile de caciotta.

Este un tip de branza care nu are nevoie de maturare indelungata. De obicei este nevoie de 15 pana la 20 de zile inainte ca produsul sa fie gata pentru a fi comercializat. Gustul ramane destul de usor, chiar daca este aromat cu o planta condimentata.

In general, este servita la temperatura camerei, desi este recomandabil sa pastrati branza in frigider, din care poate fi scoasa cu cateva ore inainte de a fi consumata. Este o branza care se poate consuma in mai multe feluri: cu alte branzeturi pentru mici aperitive, cu paine proaspata, topita pentru a fi raspandita pe crotoni sau ca un condiment pentru aperitive.

*Pret / 100 gr

LAPTE de vacă și LAPTE pasteurizat de oaie, sare, cheag, fermenți lactici de vacă, ardei iute (min 0,5%). Crusta exterioară necomestibilă (tratată cu conservanți E202. E203, E235).  A se păstra la rece între +2/ +6°C.

Produse lactate
Brânză proaspătă
Lapte de
Mix (Vacă - Oaie)

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie un review

Produse asemănătoare