News & Events

Pregatim o noua degustare de vinuri din seria Viaggio D’Italia

Pregatim O Noua Degustare De Vinuri Din Seria Viaggio D’Italia

Vino la Degusteria Francesca pe 21 iunie, intre orele 19:00-22:00, sa degusti noua selectie de vinuri din zonele Campania si ParmaCe merge cu un vin b...

0 Comments
Citeste mai mult
Pasta al pesto - o reteta rapida si usoara

Pasta Al Pesto - O Reteta Rapida Si Usoara

Bucataria italiana are un mare avantaj fata de alte bucatarii de renume. Este sanatoasa, foloseste mereu ingrediente proaspete si se poate adapta oric...

0 Comments
Citeste mai mult
Vinul si branza – 4 reguli pentru a crea perechea perfecta

Vinul Si Branza – 4 Reguli Pentru A Crea Perechea Perfecta

Vinul si branza sunt o fuziune de simturi a paradisului culinar. Cand se regasesc impreuna, calitatile lor unice se complementeaza, creand noi profile...

Citeste mai mult
CAMPANIA AMICI DI FRANCESCA: Mihaela Perianu

CAMPANIA AMICI DI FRANCESCA: Mihaela Perianu

Mihaela Perianu (Managing Partner AIMS Romania)Astazi, impreuna cu Mihaela Perianu, te invit sa descoperi savoarea bucatariei italiene, gustand bunata...

0 Comments
Citeste mai mult
CAMPANIA AMICI DI FRANCESCA: Anda Manu

CAMPANIA AMICI DI FRANCESCA: Anda Manu

Anda Manu (Arhitect)  Astazi, impreuna cu Anda Manu, te invit sa descoperi savoarea bucatariei italiene, gustand bunatatile I regali di Francesca...

0 Comments
Citeste mai mult
Sangiovese-rubinul italian

Sangiovese-rubinul Italian

Soiul de struguri Sangiovese: caracteristici generale Sangiovese, cea mai raspandita varietate de struguri plantata in Italia, este in acelasi timp...

Citeste mai mult
Penne all'Arrabiata: pur si simplu delicios!

Penne All'Arrabiata: Pur Si Simplu Delicios!

Penne all'arrabiata este un fel de mancare tipic provenit din zona Lazio. Aceasta regiune ne da un fel de mancare care acum face parte din cultura cul...

Citeste mai mult
"Cand te intalnesti cu preparatele din Emilia, fa o plecaciune, pentru ca merita”

"Cand Te Intalnesti Cu Preparatele Din Emilia, Fa O Plecaciune, Pentru Ca Merita”

Situata intre muntii Alpi si Apenini, Emilia-Romagna este un teritoriu cu o natura  unica, ce explica traditia sa culinara bogata, care este ades...

Citeste mai mult
Cacio e Pepe - usor si bun!

Cacio E Pepe - Usor Si Bun!

Bucataria romana (zona Lazio) este celebra datorita pastelor amatriciana, carbonara si Cacio e pepe.Azi vom vorbi despre ultima dintre ele: Pasta CACI...

Citeste mai mult
PROSCIUTTO DI PARMA DOP

PROSCIUTTO DI PARMA DOP

ROSCIUTTO DI PARMA DOPLa Degusteria Francesca, iubim prosciutto. Fiecare felie delicioasa de prosciutto, feliata subtire, are gustul zonei unde a fost...

Citeste mai mult